Fiskedeller med ristet rugbrød og remoulade. Hertil rødbedesalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 pottedild
  • 400 gramfiskefars
  • 2 stkpære
  • 20 gramsalatmix
  • 200 gramrevne rødbeder
  • 3 spskolivenolie
  • 1 spskeddike
  • 1 spskhonning
  • 30 grammandler
  • 2 dlmayonnaise
  • 100 grampickles
  • 0.5 spskkarry
  • 6 skiverugbrød
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskedeller med ristet rugbrød og remoulade. Hertil rødbedesalat.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi rørt en færdig fiskefars med friskhakket dild og serveret dem med ristet rugbrød, hjemmerørt remoulade og en lækker rødbedesalat med pærer, mandler og honningdressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 0.5 pottedild
  • 400 gramfiskefars
  • 2 stkpære
  • 20 gramsalatmix
  • 200 gramrevne rødbeder
  • 3 spskolivenolie
  • 1 spskeddike
  • 1 spskhonning
  • 30 grammandler
  • 2 dlmayonnaise
  • 100 grampickles
  • 0.5 spskkarry
  • 6 skiverugbrød
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl dilden, hak den fint og rør den sammen med fiskefarsen. Varm en pande op med rapsolie og form fiskedellerne med en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og smukt gyldne.

2. Skyl pærene og skær dem i både eller tern. Vend pærene sammen med salaten og de revne rødbeder.

3. Rør olivenolie, eddike, honning, salt og peber sammen til en dressing i en lille skål og vend den i salaten. Hak mandlerne groft og drys dem henover salaten.

4. Rør mayonnaise, pickles og karry sammen til en lækker remoulade.

5. Rist rugbrødet på en brødrister.

6. Server lune fiskedeller med ristet rugbrød og remoulade på toppen og rødbedesalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre remouladen sammen i en skål.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre