Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Nem og lækker aftensmad med færdigpanerede fiskefileter, som serveres med kartofler, remo og melonsalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 500 grampaneret fiskefilet
- 50 gramsolsikkekerner
- 0.5 stkhonningmelon
- 150 gramfriske spinatblade
- 1 stkøkologisk citron
- remoulade
- salt
- peber
- olivenolie
- smør
- akaciehonning
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand.2
Steg fiskefileterne i en blanding af smør og olie på en pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er blevet flot gyldne på begge sider. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne får jævn farve, tilsæt lidt mere fedtstof.3
Rist solsikkekernerne på en tør pande, til de har fået farve. Skær skrællen af melonen og fjern kernerne i midten med en ske. Skær herefter melonen i tern. Skyl spinaten grundigt og bland med solsikkekernerne og melonen.4
Lav en hurtig dressing med saften fra en citron, lidt fintrevet citronskal og olivenolie. Smag til med salt, peber og evt. lidt honning. Vend dressingen i salaten.5
Server de sprøde fiskefileter sammen med de kogte kartofler, remo og melonsalaten. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære melon i tern. De kan også hjælpe med at blande salaten.