Fiskefilet på sprødt rugbrød med dressing og grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 grampaneret fiskefilet
  • 8 skiverugbrød
  • 1.5 dlcreme fraiche eller skyr
  • 1 spskmayonnaise
  • 2 spskremoulade
  • 1 pottedild
  •  salat efter eget valg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 20 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  smør
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Fiskefilet på sprødt rugbrød med dressing og grønt

I samarbejde med

3.5, Meget populær

Paneret fiskefilet er en super god måde at få fisk i ungerne - det er næsten ligesom en tur på grillen! Her har vi serveret dem på sprødt rugbrød med en nem dressing, peberfrugt, løg og dild. Vi har brugt færdigpanerede fiskefileter fra frost for at gøre det ekstra nemt, men du kan også trykke på kokkehuen og få opskriften på den hjemmelavede udgave. Vi har brugt rødløg, men du kan også sagtens bruge alm. løg. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 grampaneret fiskefilet
  • 8 skiverugbrød
  • 1.5 dlcreme fraiche eller skyr
  • 1 spskmayonnaise
  • 2 spskremoulade
  • 1 pottedild
  •  salat efter eget valg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 20 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  smør

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Steg fiskefileterne i en god blanding af smør og olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof. De er nogen fedttørstige krabater, er de!

3. Læg rugbrød i skiver på en bradepande beklædt med bagepapir og pensl dem med lidt olie. Bag dem i ovnen til de er sprøde udenpå, men stadig bløde inden i - det tager ca. 10- 15 minutter.

4. Bland imens creme fraiche, mayo, remoulade og hakket dild sammen i en skål. Smag til med salt og peber.

5. Skyl salaten, befri peberfrugten fra kerner og skræl løget. Skær peberfrugt og løg i skiver. Skyl cherrytomaterne og agurk og skær sidstnævnte i stave til gnavergrønt. Skær citronen i både og stil det hele på bordet i små skåle eller på et fad.

6. Lad hele familien sammensætte deres yndlings fiskefiletmad. F.eks. med dilddressing nederst, salat og fiskefilet toppet med peberfrugt, løg, citronsaft og lidt dild på toppen. Det er en klasse-mad, vi siger det bare..

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at panere fisken (hvis I gør det selv). De kan også blande dressingen og smage den til, skære peberfrugten i skiver og agurk til gnavergrønt.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre