Fiskefrikadeller med naanbrød og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 100 gramedamamebønner
  • 400 gramfiskefars
  •  salat efter eget valg
  • 2 stkæbler
  • 100 gramjordbær
  • 100 gramvindruer
  • 2 stknaanbrød
  • 0.5 stkcitron
  • 1 spskakaciehonning*
  •  smør
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Fiskedeller er fantastiske! De er nemme at lave, og de fleste unger elsker dem. Her har vi serveret dellerne med naanbrød og salat. Du kan købe fars og brød færdigt eller lave det selv - bare klik på kokkehuerne, så får du opskrifterne. Hungrer familiens mindste efter kulhydrater, så kog lidt ris eller pasta som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft og tilbered edamamebønnerne efter anvisningen på posen.

2. Form fine fiskedeller med håndfladen og en ske. Fugt evt. hænderne med lidt vand, hvis farsen hænger for meget fast. Steg dellerne i en blanding af smør og olivenolie, til de er gennemstegte, gyldne og sprøde.

3. Lav en hurtig salat af skyllet salat, skyllet æble i tern, skyllet jordbær og vindruer i halve og edamamebønner. Vend salaten med lidt citronsaft og honning.

4. Lun naanbrødet i ovnen, og så er der serveret - velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre