Forårsruller med nem salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 8 stkforårsruller
  • 0.5 stkspidskål
  • 200 gramgulerødder*
  • 100 gramchampignon
  • 5 stkforårsløg
  • 150 grambønnespirer
  • 3 spsksoya
  • 3 spsksød chilisauce
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Forårsruller er et sikkert hit hos de fleste unger, og hvis du har ekstra tid tilovers, så kan du lave Mambenos hjemmelavede version ved at trykke på kokkehuen. Her har vi serveret forårsrullerne med en lun salat med spidskål, nudler, forårsløg og bønnespirer. Vi har brugt rødt spidskål, men du kan også bare bruge den klassiske udgave. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, overhæld dem efterfølgende med koldt vand og lad dem dryppe af i en si eller i et dørslag.

2. Steg forårsrullerne på en pande med raspolie eller anden olie til friture efter anvisningen på pakken. Du kan også varme rullerne i ovnen efter anvisningen på pakken. Men oftest bliver rullerne lækrest, hvis de får en tur i lidt olie på en pande.

3. Skyl og skær spidskålet i tynde strimler. Skræl gulerødderne og skær dem i mundrette stykker. Skyl og rens champignon og forårsløg og skær dem i mindre stykker.

4. Steg alle grøntsagerne på en pande i olie ved høj varme i ca. fem minutter. Tilsæt skyllede bønnespirer, nudler, soya og sød chilisauce og rør godt. Smag til med salt og peber.

5. Servér forårsrullerne og den lune nudelsalat med lidt ekstra sød chilisauce og soya.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skære champignonerne i både. Og er de modige, så giv dem et par dykkerbriller på og lad dem skære løgene. Om ikke andet, så er det et oplagt Mambenomoment!

 
De fineste rygsække

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre