Forårsruller med ris, æg og stegte grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  jasminris
  • 300 gramgulerødder*
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 0.5 stkspidskål
  •  forårsruller
  • 3 stkæg
  • 4 spsksoya
  • 4 spsksød chilisauce
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Forårsruller smager bare godt! Og sammen med ris, æg og lynstegte grøntsager, er det lidt som at spise på den lokale kinesiske restaurant. Har du ekstra tid tilovers, så kan du lave dine egne hjemmelavede forårsruller ved at trykke på kokkehuen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skræl gulerødderne og skyl og rens peberfrugten. Snit begge dele i tynde stave. Skyl kålen og skær det i tynde strimler.

3. Steg forårsrullerne på en pande i olivenolie, eller tilbered dem i ovnen efter anvisningen på pakken.

4. Steg imens grøntsagerne på en anden pande ved høj varme i ca. 5 minutter. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen. Skru ned for varmen og tilsæt ægget, imens du rører godt rundt. Tilsæt soya og sød chilisauce og smag til.

5. Server de sprøde forårsruller med ris, stegte grøntsager og hakkede peanuts på toppen.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle peberfrugten og skære den i stave. De kan også slå æggene ud og piske dem sammen i en skål.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre