Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
I dag smutter vi en tur til Kina! Vi serverer lækre forårsruller med ris og stegte grøntsager i en hurtig soyasauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 800 gramforårsruller
- 2 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 300 gramgulerødder
- 400 gramfrosne bønner
- 6 spsksoya
- 6 spsksød chilisauce
- 1 dlvand
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Steg forårsrullerne på en pande i olivenolie eller tilbered dem i ovnen efter anvisningen på pakken.3
Skræl løgene og skær dem i både. Pres hvidløgsfedene. Skræl gulerødderne og skyl og snit dem i tynde stave. Steg først løg og hvidløg i olivenolie i en wok i et par minutter. Tilsæt derefter gulerødder og de frosne bønner.4
Tilsæt soya, sød chilisauce, vand og smag til.5
Server de sprøde forårsruller med ris, stegte grøntsager og lidt mere soya til dem, der synes. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle gulerødder og skære dem i stave.