Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
I dag har vi lavet nem aftensmad, hvor vi bruger koteletterne fra i går, som vi serverer i friske forårsruller med nudler og en masse grøntsager, soya og sød chilisauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsnudler
- 2 stkstegte koteletter
- soya
- 1 spsksød chilisauce
- 1 stkøkologisk lime
- salat efter eget valg
- 0.5 stkagurk
- 2 stkæbler
- 1 stkrød peberfrugt
- 125 gramrevne gulerødder
- 1 stkavocado
- rispapir
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, dryp dem af og overhæld dem med koldt vand.2
Skær de stegte svinekoteletter i strimler - du kan enten servere dem kolde eller lynstege dem på en pande. Bland strimlerne med 1-2 spsk. soya, chilisauce og saften fra lidt lime. Gem lidt lime til senere.3
Skyl salaten. Vask agurk og æbler og rens peberfrugten. Skær det hele i tynde strimler og stave og stil på bordet i små skåle sammen med de revne gulerødder.4
Flæk avocadoen, fjern stenen og skær avocadokødet i skiver. Dryp med lidt limesaft, så avocadoen ikke bliver brun.5
Fyld et fad med koldt vand og tilsæt lidt kogende vand, så det bliver lillefingerlunt. Stil det på bordet sammen med alt tilbehøret. Kald familien sammen og begynd at lave jeres favoritruller!6
Læg et stykke rispapir i blød i vandet 5-10 sekunder. Det må gerne stadig være lidt hårdt, når det kommer på tallerkenen. Læg yndlingsfyldet på midten, fold siderne ind over og rul sammen. Dyp i soya og sød chilisauce. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i familien: Der er masser af snittearbejde i dag, så lad dine børn være med til at snitte agurk, æble og peberfrugt - brug en børnevenlig kniv.