Friske forårsruller med svinekoteletter og masser af grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 2 stkstegte koteletter
  •  soya
  • 1 spsksød chilisauce
  • 1 stkøkologisk lime
  •  salat efter eget valg
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkæbler
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 125 gramrevne gulerødder
  • 1 stkavocado
  •  rispapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag har vi lavet nem aftensmad, hvor vi bruger koteletterne fra i går, som vi serverer i friske forårsruller med nudler og en masse grøntsager, soya og sød chilisauce. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, dryp dem af og overhæld dem med koldt vand.

2. Skær de stegte svinekoteletter i strimler - du kan enten servere dem kolde eller lynstege dem på en pande. Bland strimlerne med 1-2 spsk. soya, chilisauce og saften fra lidt lime. Gem lidt lime til senere.

3. Skyl salaten. Vask agurk og æbler og rens peberfrugten. Skær det hele i tynde strimler og stave og stil på bordet i små skåle sammen med de revne gulerødder.

4. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær avocadokødet i skiver. Dryp med lidt limesaft, så avocadoen ikke bliver brun.

5. Fyld et fad med koldt vand og tilsæt lidt kogende vand, så det bliver lillefingerlunt. Stil det på bordet sammen med alt tilbehøret. Kald familien sammen og begynd at lave jeres favoritruller!

6. Læg et stykke rispapir i blød i vandet 5-10 sekunder. Det må gerne stadig være lidt hårdt, når det kommer på tallerkenen. Læg yndlingsfyldet på midten, fold siderne ind over og rul sammen. Dyp i soya og sød chilisauce. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Der er masser af snittearbejde i dag, så lad dine børn være med til at snitte agurk, æble og peberfrugt - brug en børnevenlig kniv.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre