Glaserede koteletter med melonsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1/2 dlsød sennep
  • 1 spskakaciehonning*
  • 1/4 dlolivenolie
  • 6 stksvinekoteletter
  •  jordbær
  • 1/2 stkmelon
  • 75 gramfeta i tern
  • 1/2 stkagurk
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super hurtig ret med koteletter, der er glaseret i en lækker marinade, som både børn og voksne er vilde med! Hvis du kan få fat i nakkekoteletter, er de oftest bedre at grille end almindelige koteletter. Men begge dele kan sagtens bruges! God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Bland sød sennep med akaciehonning og olivenolie. Smag til med salt og peber.

2. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem på grillen på begge sider - eller steg dem i lidt olivenolie på en pande i køkkenet. Lige inden koteletterne er færdige, smører du dem med marinaden på først den ene side og steger i et minut. Derefter på den anden side og steger også den et minut.

3. Vask jordbærrene, fjern stilken og skær dem i kvarte. Befri melonen for kerner, fjern skrællen og skær kødet i tern. Bland med smuldret feta og evt. lidt frisk basilikum eller andet grønt, hvis du har det på lager.

4. Server koteletterne med melon- og jordbærsalat og agurker skåret i stave som gnavergrønt.

5. Velbekomme :o)

Tip

I opskriften er der beregnet halvanden kotelet pr. person, men er I mere sultne, steger du selvfølgelig bare et par ekstra. Du kan også koge lidt fuldkornsris eller fuldkornspasta, hvis ungerne mangler lidt kulhydrater. Og hvis du har jordbær tilovers, kan du enten bruge dem som topping på vores lækre koldskål - eller til jordbærmarmelade. Hvis altså ikke ungerne har spist dem inden da!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre