Gratineret bolognese med smuglerspidskål - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi er vilde med nemme dage i køkkenet, og i dag er en af dem. Du skal blot vende resterne fra i går med pisket æg, varme det op og skære lidt gnavergrønt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Pisk æggene sammen i en skål og bland dem med resterne fra pasta og bolognese. Hvis pastaen er klistret meget sammen, kan du overhælde den med kogende vand i en si, inden du blander den.

3. Hæld pastablandingen i et ovnfast fad og top med revet ost. Bag pastaen i ovnen i ca. 20 minutter, til osten er smeltet og gylden.

4. Server med skyllede agurker og skrællede gulerødder skåret i stave som gnavergrønt.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til piske æggene sammen og vende hele herligheden i en skål. De kan også skære agurker til gnavergrønt.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre