Gratineret pasta med spinat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  rester fra pasta med bacon
  • 4 stkæg
  • 100 gramrevet ost
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 300 gramgulerødder*
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super lækker og nem gratineret pastaret, hvor vi blander resterne fra i går med æg og topper med ost. Det hele serveres med gnavergrønt. Da retten indeholder spinat, skal du huske at varme resterne godt igennem. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Pisk æggene sammen i en skål og bland dem med resterne fra i går.

3. Hæld pastablandingen i et ovnfast fad og top med revet ost. Bag pastaen i ovnen i 20-25 minutter, til osten er smeltet og begyndt at tage farve.

4. Server med skyllede agurker, peberfrugt og skrællede gulerødder skåret i stave som gnavergrønt.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til piske æggene sammen. De kan også skære agurker og peberfrugt til gnavergrønt.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre