Gratineret pasta med spinat og tomat - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Gratineret pasta med spinat og tomat - til to dage

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Pasta og spaghetti er en favorit hos de fleste unger. Og denne gratinerede udgave er ingen undtagelse. Den er super nem og hurtig at lave, og så har vi camoufleret frisk spinat i pastaen, som ungerne aldrig opdager ;o) Bemærk, at retten er beregnet til to dage. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra.

2. Hak løget fint. Skyl spinaten og hak den groft. Skyl tomaterne og skær dem i tern - gem en lille håndfuld til pynt.

3. Steg løg og spinat på en pande i lidt olivenolie. Krydr med salt og peber og steg, til spinaten er faldet lidt sammen. Bland den kogte spaghetti sammen med grøntsager, oregano og mornaysauce.

4. Hæld hele herligheden i et ovnfast fad, drys med lidt rasp på toppen og gratiner spaghettien i ovnen i ca. 20 minutter, til pastaen er gylden på toppen.

5. Server spaghettien med lidt friskhakket tomater og evt. lidt grønt på toppen, hvis du synes.

6. Velbekomme :o)

Tip

Husk at gemme resten af spaghettien til i morgen, hvor du kan bruge den som tilbehør til lækre deller.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.