Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
20 min
Pasta og spaghetti er en favorit hos de fleste unger. Og denne gratinerede udgave er ingen undtagelse. Den er super nem og hurtig at lave, og så har vi camoufleret frisk spinat i pastaen, som ungerne aldrig opdager ;o) Bemærk, at retten er beregnet til to dage. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 750 gramfuldkornsspaghetti
- 2 stkløg
- 250 gramfriske spinatblade
- 6 stktomater
- 1 spsktørret oregano
- 5 dlfedtfattig mornaysauce
- rasp
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 225 grader varmluft. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra.2
Hak løget fint. Skyl spinaten og hak den groft. Skyl tomaterne og skær dem i tern - gem en lille håndfuld til pynt.3
Steg løg og spinat på en pande i lidt olivenolie. Krydr med salt og peber og steg, til spinaten er faldet lidt sammen. Bland den kogte spaghetti sammen med grøntsager, oregano og mornaysauce.4
Hæld hele herligheden i et ovnfast fad, drys med lidt rasp på toppen og gratiner spaghettien i ovnen i ca. 20 minutter, til pastaen er gylden på toppen.5
Server spaghettien med lidt friskhakket tomater og evt. lidt grønt på toppen, hvis du synes.6
Velbekomme :o)Tip
Husk at gemme resten af spaghettien til i morgen, hvor du kan bruge den som tilbehør til lækre deller.