Grillbøffer med coleslaw og fritter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Saftige weekendbøffer serveret med den lækreste coleslaw lavet af spidskål og gulerødder. Og selvfølgelig med sprøde fritter som tilbehør. Grill bøfferne i det fri eller steg dem på panden - alt efter vejret. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Fyr op under grillen eller find din bedste pande frem - alt efter vejret.

2. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft og tilbered fritterne efter anvisningen på posen. Eller prøv vores opskrift på den hjemmelavede af slagsen, hvis du har lidt tid tilovers. Klik på kokkehuen i ingredienslisten, så får du opskriften.

3. Fjern stokken og de yderste blade fra spidskålen. Skyl kålen og skær den i helt tynde strimler - enten med en kniv eller på et mandolinjern. Pas på fingrene - dem skal du bruge til at spille Ludo med!

4. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Bland skyr, mayonnaise, akaciehonning og sød sennep sammen til en dressing og smag til med salt og peber. Vend sammen med kål- og gulerodsstrimlerne.

5. Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem i lidt smør og olivenolie på grille eller pande, til de er, som du bedst kan lide dem.

6. Server de saftige bøffer med coleslaw og fritter som tilbehør.

7. Velbekomme :o)

Tip

Der er stor forskel på størrelsen af spidskål alt efter, hvilket land de kommer fra og hvornår på sæsonen, du bruger dem. Er det et meget stort spidskål, behøver du ikke bruge det hele. Gem resten og brug det f.eks. helt finstrimlet i stedet for salat som fyld i sprøde tacoskaller. Du kan bruge lige de bøffer, du bedst kan lide - hvad enten de er fra slagteren eller supermarkedet. De fleste lavprissupermarkeder har efterhånden fået deres egne lækre bøffer, der er modnet i flere uger og smager super godt - uden at koste en charterferie. F.eks. NETTO og Lidl.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre