Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Duften af grillpølser er fantastisk! Her får du opskriften på de lækreste grillede eller pandestegte pølser serveret med sommerslaw af gulerødder og spidskål. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 6 stkgrillpølser
- 0.5 stkspidskål
- 300 gramgulerødder
- 2 dlskyr
- 3 spskmayonnaise
- 1 spskakaciehonning
- 2 spsksød sennep
- 0.5 stkagurk
- 8 stkpølsebrød
- 100 grambarbecuemarinade
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm grillen - eller sæt en pande på komfuret. Grill eller steg pølserne, til de er, som du bedst kan lide dem.2
Skyl imens kålen og riv gulerødderne groft på et rivejern. Bland skyr, mayonnaise, akaciehonning og sød sennep og smag dressingen til med salt og peber. Vend sammen med kål- og gulerodsstrimlerne.3
Skyl agurken og skær den i stave til gnavergrønt og lun pølsebrødene. Server sammen med den lækre sommerslaw og f.eks. lidt barbecuesauce til at dyppe i.4
Så er der aftensmad! Velbekomme :o)Tip
Om foråret og sommeren kan du få lilla spidskål i mange supermarkeder - også en del discountsupermarkeder. Men kan du ikke lige finde det, kan du sagtens bruge rød- eller hvidkål. I så fald svarer et 1/4 rød- eller hvidkål ca. til 1/2 spidskål.
Der er beregnet ca. halvanden pølse til hver. Er I ekstra sultne, så husk at justere din indkøbsliste.