Grillspyd med svinefilet, pommes frites og kålsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Grillspyd med svinefilet, pommes frites og kålsalat

I samarbejde med

En lækker ret med svinefilet på spyd, fritter og en færdigsnittet broccolisalat med spidskål og solsikkekerner. Steg evt. spyddene på grillen, hvis vejret tillader det. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skær svinefileten i mundrette stykker og sæt dem på spyd. Læg spyddene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter - eller fyr op under grillen, hvis vejret er til det.

3. Tilbered fritterne efter anvisningen på posen.

4. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern men pas på fingrene!

5. Vend spidskålen sammen med den færdigsnittede broccolisalat og den tilhørende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie, salt og peber og top med solsikkekernerne.

6. Server de saftige grillspyd med pommes frites og kålsalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme pommes frites på en bageplade beklædt med bagepapir og blande salaten sammen.

Ekstra smag: Server husets yndlingsdyppelse til pommes frites.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre