Gullasch med squash- og kartoffelmos - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Gårdsdagens køkkenarbejde giver dig en (næsten) fridag i køkkenet i dag! Du skal blot opvarme resterne fra i går og skære lidt gnavergrønt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne fra gårsdagens gullasch i en gryde eller i mikroovnen. Kartoffelmosen kan evt. kommes i et ildfast fad og varmes op i ovnen. Er den for tør, så tilsæt lidt mælk eller madlavningsfløde og rør godt.

2. Server den lækre gullasch med gulerødder og agurk skåret i stave som gnavergrønt.

3. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære gnavergrønt.

Har du ikke mos tilovers, kan du bare koge lidt ris eller pasta som tilbehør.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre