Hakkebøf med kerner, baconasparges og kompot

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En hurtig ret, der er perfekt når forår og sommer nærmer sig! Lækre hakkebøffer serveret med resterne fra kernesalat og kompot fra ugens stegte kyllingefileter . Har du ikke rester tilovers, klikker du bare på de små kokkehuer i ingredienslisten - så får du opskrifterne. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Knæk bunden af aspargesene. Det smarte ved asparges er, at de helt selv knækker der, hvor den trevlede del ender. Vikl en baconskive rundt om hver asparges og stil dem til side.

2. Form fine bøffer af kødet og krydr med salt og peber. Steg dem i lidt olivenolie på en pande, eller giv dem en tur på grillen, hvis solen skinner! Når du har taget bøfferne af pande eller grill, steger du til sidst baconaspargesene. Husk at sørge for, at baconen bliver stegt på alle sider.

3. Server hakkebøfferne med resterne fra gårsdagens kernesalat og rabarberkompot - samt de lækre baconasparges.

4. Så er der serveret! Velbekomme :o)

Tip

Hvis ungerne endnu ikke er så trænede grøntsagsspisere, så server de enkelte ingredienser til salaten i små skåle hver for sig. Så kan alle blande deres yndlingssalat og prøvesmage lidt grøntsager hist og her. Har du ikke rester tilovers, kan du koge lidt fuldkornsris og servere hakkebøfferne med baconasparges, lidt gulerødder og agurk skåret i stave, og sød chilisauce som dip.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre