Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En klassiker i hurtig forklædning! Hakkebøf med bløde løg, ristet rugbrød og spejlæg på toppen er super lækkert på dage, hvor det godt må gå hurtigt, men stadig skal smage godt! God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 2 stkløg
- 500 gramhakket oksekød
- 4 stkæg
- 4 skiverrugbrød
- 300 gramgulerødder
- 1/2 stkagurk
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skær løgene i ringe og steg dem i en god slat olivenolie på en pande, til de er bløde og brune. Det tager ca. 10-15. minutter. Husk at røre undervejs, så de ikke brænder på. Krydr evt. med lidt salt og sukker til sidst.2
Form imens kødet til bøffer og krydr med salt og peber. Steg dem på en pande i lidt olie, til de er, som du bedst kan lide dem: rosa eller gennemstegte.3
Når bøfferne er færdige, tager du dem af panden og dækker dem til. Slå æggene ud på samme pande, krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg. Lad familien selv vælge, om de vil ha' ægget stegt på den ene eller begge sider.4
Sæt brødet til at riste i brødristeren eller i ovnen. Skræl gulerødderne, vask agurken og skær begge dele i stave.5
Server hakkebøfferne med bløde løg og spejlæg på toppen og det ristede rugbrød samt gnavergrønt som tilbehør.6
Velbekomme :o)