Hawaii kylling med ananas og ris - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Yay! Den nemmeste omgang aftensmad med rester fra i går, hvor der blot skal koges ris og majskolber, som skæres i mindre stykker. Drys med hakkede peanuts og vupti, så er der serveret. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne fra gårsdagens aftensmad i ovnen eller mikroovnen og kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Fjern bladene og de der vildt irriterende hår fra majskolberne (hvem har også fundet på dem??) og skær enderne af. Del hver majskolbe i fire stykker og kog dem i saltet vand i ca. 10 min.

3. Hak peanutsene fint med din yndlingskniv.

4. Server resterne af Hawaii-kyllingen med ris og top med hakkede peanuts.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at befri majsene fra blade og hår. De kan uden tvivl også sættes til at dække bord.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre