Hjemmelavede burgere

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  pommes frites
  • 100 grambacon i skiver
  • 250 gramportobellosvampe
  • 500 gramhakket oksekød
  • 50 gramost i skiver
  •  salat efter eget valg
  • 1/2 stkagurk
  • 4 stktomater
  • 4 stkburgerboller
  •  burgerdressing
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hjemmelavede burgere

I samarbejde med

3.9, Meget populær

Yderligere introduktion er overflødig! Der er ingen over eller ved siden af børneklassikeren over dem alle - super saftige burgere med det hele. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  pommes frites
  • 100 grambacon i skiver
  • 250 gramportobellosvampe
  • 500 gramhakket oksekød
  • 50 gramost i skiver
  •  salat efter eget valg
  • 1/2 stkagurk
  • 4 stktomater
  • 4 stkburgerboller
  •  burgerdressing
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen og tilbered pommesfritterne efter anvisningen på posen - eller prøv vores lækre hjemmelavede fritter, hvis du har lidt tid tilovers. Du får opskriften ved at klikke på den lille kokkehue i ingredienslisten.

2. Læg baconskiverne på en kold og tør pande og tænd for varmen. Steg baconskiverne sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle. Vask svampene og skær dem i grove skiver. Steg dem i baconfedtet, krydr med salt og peber og dæk dem efterfølgende til med alufolie. Form fire bøffer af kødet, krydr med salt og peber og steg dem på grillen - eller i lidt ekstra olie på panden, du også har brugt til bacon og svampe. Når du har vendt bøfferne, kan du lægge et par skiver ost på hver bøf, så osten smelter, mens bøffen steger færdig. Det giver det rigtige pro' burgerlook!

3. Skær resten af grøntsagerne i skiver, som du kan lide dem.

4. Varm burgerbollerne i ovnen eller i brødristeren. Smør dem med burgerdressingen, som også kan bruges som dip til fritterne. Fyld det, du allerbedst kan lide, i burgerne og server med fritter til. Gab så højt, du kan, og husk rigeligt med servietter :o)

5. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre