Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Panini er det italienske svar på den klassiske parisertoast fra cafeteriaet i idrætshallen. Og med fare for at lægge os ud med alle cafeteriafans, så smager en hjemmelavet panini altså endnu bedre! Her har vi fyldt dem med pesto, parma, mozzarella, tomat og salat. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 4 stkpaninibrød
- 75 grampesto
- salat efter eget valg
- parma- eller serranoskinke
- 4 stktomater
- 2 kuglemozzarella
- 300 gramgulerødder
- 1/2 stkagurk
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm toast- eller paninijern. Eller opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Flæk brødene og smør dem med pesto. Læg sammen med skyllet salat, parma, skyllet tomat i skiver og mozzarella. Smør brødene med lidt olivenolie på toppen og giv dem en tur i toastjernet eller bag dem i ovnen, til de er blevet gyldne på toppen og osten er smeltet.3
Server med gulerødder og vasket agurk skåret i stave som gnavergrønt.4
Velbekomme :o)Tip
Lav evt. en ekstra panini eller to til ungernes madkasser. Det er et sikkert hit :o)