Holms pandepizza med parma og rødbede

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hos Mambeno er vi VILDE med kokken Claus Holm - så meget, at vi har overtalt ham til at lave en række nemme og familievenlige opskrifter til Mambeno. Her får du Holms lækre pandepizza med parma og revet rødbede. Når pizzaen bliver stegt på panden, får den en ekstra lækker smag og sprødhed. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 250 grader over- og undervarme. Eller tænd ovnen på laveste grilltrin.

2. Skræl rødbederne, riv dem på et rivejern, vend med lidt citronsaft og stil dem til side.

3. Rul pizzadejen ud til runde pizzabunde, der passer til din største og bedste sliplet-pande.

4. Hæld lidt olie på panden og læg forsigtigt den udrullede pizzadej på. Lad den stege et par minutter på den ene side, til den har taget farve. Vend den efterfølgende og steg videre på den anden side, til den også er blevet smukt lysebrun.

5. Smør tomatsauce på pizzabunden - undlad de yderste to centimeter. Top med parma og mozzarella i små stykker og læg pizzaen på en bageplade beklædt med bagepapir. Giv den en hurtig tur i ovnen, til osten er smeltet en anelse - lav i mellemtiden den næste pizza.

6. Tag pizzaen ud og top med revet rødbede og evt. lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager. Undlad dog grønt drys til børn under 3 år.

7. Gentag indtil der ikke er mere dej tilbage og servér pizzaerne med skrællede gulerødder og skyllet agurk i stave som gnavergrønt.

8. Velbekomme!

Tip

Frygt ej, når hele familien tisser rødt - det er bare rødbederne! Du kan også bruge revne gulerødder i stedet for rødbeder.

Opgaver til børn i køkkenet: Lad ungerne smøre tomatsauce på bundene og skrælle rødbederne. Vær dog opmærksom på, at det giver ret røde fingre!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre