Hurtig boller i karry - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Den hurtigste boller i karry er endnu hurtigere på dag to og smager om muligt endnu bedre dagen efter, når den har stået og samlet smag, saft og kraft i køleskabet natten over. Her serverer vi resterne med gulerødder og æbler som gnavergrønt. :o)

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken. Opvarm resterne fra gårsdagens boller i karry i en gryde eller i mikroovnen. Er saucen blevet for tyk, kan du spæde op med lidt vand eller mælk. Husk at smag til igen.

2. Skræl gulerødderne og skær i stave. Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær i både. Server som gnavergrønt til resterne af boller i karryen, der smager om muligt endnu bedre på dag to!

3. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre