Juleburger med flæskesvær og rødkål

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramhakket svinekød
  •  cheddar eller anden ost
  •  salat efter eget valg
  • 500 gramsyltet rødkål
  • 300 gramgulerødder*
  • 0.5 stkagurk
  • 4 stkburgerboller
  • 100 gramflæskesvær
  •  mayonnaise
  •  ketchup
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker og saftig burger med masser smag af jul. Bøffen er lavet af hakket svinekød og toppet med rødkål og flæskesvær. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Form bøffer af kødet, krydr med salt og peber og steg dem på panden til de er gennemstegte. Lige inden du tager bøfferne af panden, lægger du en skive ost på hver bøf. Så når den at smelte en smule og blive blød og lækker.

2. Skyl salaten og lun rødkålen i en gryde.

3. Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær begge dele i stave til gnavergrønt.

4. Lun bollerne i ovnen og stil alt på bordet på små fade og i skåle og lad børn og voksne samle lige præcist den burger, de bedst kan lide. Husk de sprøde flæskesvær. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at ordne gnavergrønt. Mere smag: Hvis du har agurkesalat i køleskabet, smager det også rigtig godt i burgeren.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre