Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
5 min
En lækker pizza med kyllingetern og tomater, som vi topper med hjemmelavet persillepesto. Vi serverer den med agurkestave. Vi har brugt færdigstegt hønsekød fra frost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 grampizzadej
- 2 stktomater
- 280 gramtomatsauce til pizza
- 350 gramhønsekød i tern
- 2 kuglemozzarella
- 1 pottepersille
- 0.5 dlolivenolie
- 40 gramsolsikkekerner
- 0.5 fedhvidløg
- 1 stkagurk
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 250 varmluft.2
Fold dejen ud og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Du kan enten klippe eller skære dejen ud som et juletræ. Du kan også bare lade den være firkantet.3
Skyl og skær tomaterne i mindre skiver. Fordel tomatsaucen på bundene. Undlad at smøre tomatsauce på den yderste centimeter af pizzabundene. Top med kyllingetern og tomater. Riv mozzarellaen i små stykker og fordel den over fyldet.4
Bag pizzaerne i 10-15 minutter til osten er gylden og skorpen sprød.5
Imens pizzaen bager, laver du pesto. Klip persillen af potten og blend sammen med olie, solsikkekerner og hvidløg. Smag til med salt og peber.6
Skyl agurken og skær den i stave.7
Server den lækre pizza med pesto og agurkestave. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at toppe pizzaerne.