Julepizza med kylling, ost og pesto. Hertil agurkestave.

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker pizza med kyllingetern og tomater, som vi topper med hjemmelavet persillepesto. Vi serverer den med agurkestave. Vi har brugt færdigstegt hønsekød fra frost. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 varmluft.

2. Fold dejen ud og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Du kan enten klippe eller skære dejen ud som et juletræ. Du kan også bare lade den være firkantet.

3. Skyl og skær tomaterne i mindre skiver. Fordel tomatsaucen på bundene. Undlad at smøre tomatsauce på den yderste centimeter af pizzabundene. Top med kyllingetern og tomater. Riv mozzarellaen i små stykker og fordel den over fyldet.

4. Bag pizzaerne i 10-15 minutter til osten er gylden og skorpen sprød.

5. Imens pizzaen bager, laver du pesto. Klip persillen af potten og blend sammen med olie, solsikkekerner og hvidløg. Smag til med salt og peber.

6. Skyl agurken og skær den i stave.

7. Server den lækre pizza med pesto og agurkestave. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at toppe pizzaerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre