Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
5 min
Super nem aftensmad, hvor du primært skal bruge resterne fra gårsdagens langtidsstegte kalvespidsbryst. Kartoflerne skal gratineres, stegen og sauce varmes. Hertil serveres en lyn hurtig salat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- kogte kartofler
- 140 gramrevet ost
- rester fra kalvespidsbryst
- 300 gramgulerødder
- 50 gramdadler
- 70 gramsaltede mandler
- dressing efter eget valg
- muffinforme
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.2
Kom en kartoffel ned i en muffinform og mos den flad med en ske, så der er en lille fordybning i kartoflen. Top med revet ost. Bag dem i ca 10-15 minutter.3
Opvarm kødet fra i går og skær det i skiver. Opvarm saucen i en gryde.4
Skræl gulerødder og riv dem på den grove side af rivejernet. Skær dadler i mindre stykker. Hak mandler groft. Bland med valgfri dressing.Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at mose kartofler i muffinformene. De kan også toppe dem med ost.