Kalvespidsbryst med gratineret kartofler og salat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kalvespidsbryst med gratineret kartofler og salat - dag to

I samarbejde med

Super nem aftensmad, hvor du primært skal bruge resterne fra gårsdagens langtidsstegte kalvespidsbryst. Kartoflerne skal gratineres, stegen og sauce varmes. Hertil serveres en lyn hurtig salat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Kom en kartoffel ned i en muffinform og mos den flad med en ske, så der er en lille fordybning i kartoflen. Top med revet ost. Bag dem i ca 10-15 minutter.

3. Opvarm kødet fra i går og skær det i skiver. Opvarm saucen i en gryde.

4. Skræl gulerødder og riv dem på den grove side af rivejernet. Skær dadler i mindre stykker. Hak mandler groft. Bland med valgfri dressing.

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at mose kartofler i muffinformene. De kan også toppe dem med ost.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre