Kartoffelmad, leverpostej og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik pĂĽ ingrediensen
= FĂĽ opskriften - klik pĂĽ ingrediensen

Endnu en hurtig og lÌkker madpakke fra Mambeno! Der er ikke mÌngdeangivelser pü ingredienserne i vores madpakkeopskrifter, da børns appetit er meget forskellig. Hvis du overfører en madplan eller en opskrift pü en madpakke til indkøbslisten, skal du derfor lige huske at justere mÌngden af ingredienser, sü de passer til netop dit barn. God fornøjelse :o)

FremgangsmĂĽde

1. Smør rugbrødet med friskost. Top med kogte kartofler i skiver, lidt mayonnaise og ristede løg, hvis ungerne kan lide det. VedlÌg evt. de ristede løg og mayonnaisen i separate bøtter med lüg, sü madpakken ikke bliver "smattet", og løgene bløde.

2. Smør sandwichbrødet med leverpostej, skÌr over i trekanter og lÌg sammen. HÌld koldskül i en beholder med tÌtsluttende lüg og vedlÌg drys. Husk ske! Pak jordbÌr, gulerødder i stave og tortillachips med i madpakken.

3. Velbekomme!

Tip

Tortillachips i en madpakke? Det lyder ikke sÌrligt sundt, og er det heller ikke, hvis du vÌlger dem fra pose i supermarkedet! Men klikker du pü den lille kokkehue i ingredienslisten, für du opskriften pü vores, der er lynhurtige at lave og langt mindre usunde, end dem fra pose. Prøv ogsü vores opskrift pü lÌkker rugbrødsknas som drys til koldskülen, hvis du har rugbrødsrester tilovers.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre