Kartoffelmad, leverpostej og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Endnu en hurtig og lækker madpakke fra Mambeno! Der er ikke mængdeangivelser på ingredienserne i vores madpakkeopskrifter, da børns appetit er meget forskellig. Hvis du overfører en madplan eller en opskrift på en madpakke til indkøbslisten, skal du derfor lige huske at justere mængden af ingredienser, så de passer til netop dit barn. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Smør rugbrødet med friskost. Top med kogte kartofler i skiver, lidt mayonnaise og ristede løg, hvis ungerne kan lide det. Vedlæg evt. de ristede løg og mayonnaisen i separate bøtter med låg, så madpakken ikke bliver "smattet", og løgene bløde.

2. Smør sandwichbrødet med leverpostej, skær over i trekanter og læg sammen. Hæld koldskål i en beholder med tætsluttende låg og vedlæg drys. Husk ske! Pak jordbær, gulerødder i stave og tortillachips med i madpakken.

3. Velbekomme!

Tip

Tortillachips i en madpakke? Det lyder ikke særligt sundt, og er det heller ikke, hvis du vælger dem fra pose i supermarkedet! Men klikker du på den lille kokkehue i ingredienslisten, får du opskriften på vores, der er lynhurtige at lave og langt mindre usunde, end dem fra pose. Prøv også vores opskrift på lækker rugbrødsknas som drys til koldskålen, hvis du har rugbrødsrester tilovers.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre