Kartoffelsalat med røget makrel og pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 300 gramgulerødder
  • 1 bundtgrønne asparges
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stkrødløg
  • 150 gramrøget makrel
  • 75 gramrucola
  • 130 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kartoffelsalat med røget makrel og pesto

I samarbejde med

En lækker måltidssalat med varmrøget makrel, kartofler, gulerødder, asparges og ærter vendt med pesto. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 300 gramgulerødder
  • 1 bundtgrønne asparges
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stkrødløg
  • 150 gramrøget makrel
  • 75 gramrucola
  • 130 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i mundrette stykker. Kog dem møre i letsaltet vand i 10-15 minutter.

2. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver af 0.5 cm. tykkelse. Kom dem i gryden med kartoflerne og lad dem koge med de sidste 5 minutter.

3. Skyl aspargesene, knæk den nederste del af og smid væk. Lad asparges og ærter koge sammen med kartofler og gulerødder det sidste minut og overhæld herefter hele molevitten med koldt vand.

4. Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Fjern skinnet fra makrelfileterne og pluk kødet i mindre stykker.

5. Vend de kogte grøntsager sammen med rødløg, røget makrel, rucola, pesto og lidt olivenolie og smag til med salt og peber.

6. Server kartoffelsalaten i skåle. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække det nederste af aspargesene.

Ekstra smag: Top med revet parmesan og citronskal.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre