Klassiske hotdogs med melonsalat og oliven

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 375 gramgrillpølser
  • 0.5 stkvandmelon
  • 3 stkforårsløg
  • 50 gramfriske spinatblade
  • 100 gramoliven
  • 1 stkrødløg
  • 8 stkbrioche hotdogbrød
  •  ketchup
  •  remoulade
  •  ristede løg
  •  agurkesalat
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Klassiske hotdogs med melonsalat og oliven

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Der er intet som en klassisk hotdog med det hele! Her serverer vi hotteren med en frisk melonsalat med oliven og forårsløg som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 375 gramgrillpølser
  • 0.5 stkvandmelon
  • 3 stkforårsløg
  • 50 gramfriske spinatblade
  • 100 gramoliven
  • 1 stkrødløg
  • 8 stkbrioche hotdogbrød
  •  ketchup
  •  remoulade
  •  ristede løg
  •  agurkesalat
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 185 grader varmluft eller find brødristeren frem til pølsebrødene.

2. Rist pølserne på en pande - eller steg dem på grillen, hvis vejret og humøret er til det.

3. Lav imens salaten. Skær skrællen af melonen og skær den i tern. Skyl forårsløgene, skær top og bund af og skær dem i ringe. Skyl spinatbladene. Bland melon, spinat, forårsløg og oliven med valgfri dressing.

4. Skræl løget og skær det i tern til topping.

5. Lun pølsebrødene i ovnen eller rist dem på en brødrister.

6. Server hotdogsene med ketchup, remoulade, ristede- og rå løg, agurkesalat på toppen og den lækre melonsalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære melonen i tern, blande salaten og stille alt tilbehøret på bordet.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre