Koteletter i fad med ost, svampe og spinat - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Koteletter i fad med ost, svampe og spinat - dag to

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Jubii, en nem og lækker omgang aftensmad på dag to! Her serverer vi resterne fra gårdsdagens koteletter i fad med ris og bladselleri og peberfrugt som gnavergrønt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken. Opvarm resterne fra koteletter i fad i mikroovnen eller i ovnen.

2. Skyl peberfrugt og bladselleri og skær begge dele i stave til gnavergrønt og server sammen med koteletter og ris.

3. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære gnavergrønt. De kan også hjælpe med at dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre