Krydret oksegryde med kål, ærter og ris - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Krydret oksegryde med kål, ærter og ris - dag to

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Jubii, det bliver nemt i dag! Du skal blot tilberede lidt ris, opvarme resterne fra gårsdagens oksegryde og tilsætte hakkede tomater. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Opvarm resterne af oksegryden godt igennem i en gryde, tilsæt hakkede tomater og smag til med salt og peber.

3. Skræl gulerødderne og skær dem i stave til gnavergrønt.

4. Servér oksegryden med de dampende varme ris og gulerødder. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Der er ikke så meget snitte- og rørearbejde i dag, men til gengæld kan ungerne dække et fint bord. De kan selvfølgelig også skrælle gulerødder og skære dem i stave.

Ekstra smag: Hvis du vil peppe smagen lidt op, så tilsæt lidt ekstra krydderier. F.eks. oregano eller timian og top med frisk eller tørret chili på toppen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre