Kylling, æg og fodboldkarma!

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I aften spiller Danmark den sidste og afgørende kamp, der forhåbentlig sender os til EM. Derfor vil det være helt på sin plads med lidt opvarmning i form af flag og fodboldkarma i madpakken! Husk i øvrigt, at der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter, da børns appetit er meget forskellig. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Flæk bollen og smør den med friskost. Læg den sammen med skyllede spinatblade, kyllingepålæg og tomater i skiver. Smør rugbrødet med friskost og top med æg i skiver og mayo og purløg på toppen, hvis ungerne er til det.

2. Pak et par rugbrødsstave i madpakken sammen med dip i en tætsluttende beholder med låg. Skær den vaskede peberfrugt i skiver og pak i madpakken sammen med pære skåret i både.

3. Pynt med masser af flag og evt. en lille seddel med en hurtig tipskonkurrence! Du skriver, hvad du tipper - og laver plads til, at din søn eller datter kan skrive sit tip på kampen. I kan jo passende spille om opvasken de næste par dage! Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre