Kyllingeburgere med sprøde bønnefritter og grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfrosne bønner
  • 450 gramkyllingefilet
  •  salat efter eget valg
  • 3 stktomater
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 4 stkburgerboller
  •  ketchup
  •  remoulade
  •  agurkesalat
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingeburgere med sprøde bønnefritter og grønt

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Saftige kyllingeburgere med grøntsager, som vi serverer med sprøde bønnefritter som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfrosne bønner
  • 450 gramkyllingefilet
  •  salat efter eget valg
  • 3 stktomater
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 4 stkburgerboller
  •  ketchup
  •  remoulade
  •  agurkesalat
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Læg bønnerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend bønnerne med olie og bag dem i ca. 20 minutter.

2. Læg kyllingefileterne på et spækbræt og skær dem igennem på langs, så du får to fileter med halv tykkelse. Steg dem på en pande eller grill dem til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.

3. Skyl grøntsagerne og skær dem i skiver og strimler, som du nu synes, de skal være.

4. Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren.

5. Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger med bønnefritter som tilbehør. Mums og velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i skiver og strimler.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre