Kyllingeburgere med sprøde rodfrugtfritter og grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 450 gramkyllingefilet
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 3 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkløg
  • 130 grammozzarella wrap
  • 6 stkburgerboller
  •  ketchup
  •  remoulade
  •  agurkesalat
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Perfekt fredags- og weekendret: Saftige kyllingeburgere med smeltet mozzarella, grøntsager og sprøde rodfrugtfritter som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tilbered rodfrugtfritterne i ovnen efter anvisningen på posen.

2. Fyr op for grillen eller varm en pande op med olivenolie. Skær fileterne midt over på langs. Steg dem på en pande eller grill dem til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.

3. Skyl grøntsagerne og skær dem i skiver og strimler, som du nu synes, de skal være.

4. Lige inden servering river du et stykke mozzarella i mindre stykker og lægger på kyllingestykkerne, så det smelter.

5. Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren.

6. Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger med rodfrugtfritter som tilbehør. Mums og velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i skiver og strimler.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre