Kyllingefilet, æg og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Flæk bollen og smør den med friskost. Læg den sammen med skyllede spinatblade, kyllingepålæg og tomater i skiver. Smør rugbrødet med friskost og top med æg i skiver og mayo og purløg på toppen, hvis ungerne er til det.

2. Pak et par rugbrødsstave i madpakken sammen med dip i en tætsluttende beholder med låg. Skær den vaskede peberfrugt i skiver og pak dem i madpakken sammen med pære skåret i både.

3. Velbekomme :o)

Tip

Hvis du har større børn, eller der er voksne til at assistere ungerne med madpakken, kan du evt. pakke mayonnaisen til æggemaden i en tætsluttende beholder. Så bliver madpakken ikke "smattet". Husk blot en lille kniv eller ske til at toppe æggemaden med mayoen, når den skal spises :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre