Kyllingegryde med grønt, ris og ristede mandler - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  • 800 gramfrossen wokmix m. rød karry
  • 800 gramkyllingefilet
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 2.5 dlvand
  • 140 gramtomatpuré
  • 1.5 spskpaprika
  • 1 terninghønsebouillon
  • 50 grammandler*
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en hurtig kyllingegryde med en nem krydret grøntblanding fra frost, madlavningsfløde, ris og ristede mandler på toppen. Opskriften er beregnet til to dage, så husk at gemme halvdelen til nem aftensmad i morgen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken og tag halvdelen fra til i morgen. Husk at køle dem hurtigt ned.

2. Steg den frosne grøntsagsblanding i lidt olivenolie i en stor gryde til den er tøet op. Skær kyllingen i små stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende. Tilsæt kyllingestykkerne i gryden.

3. Tilsæt madlavningsfløde, vand, tomatpuré, paprika og bouillon og bring hele molevitten i kog. Lad retten simre i ca. 10 minutter eller mere. Husk blot at røre undervejs og sørg for, at gryden ikke steger tør.

4. Rist mandlerne på en tør pande til de har taget farve. Køl dem af på en tallerken og hak dem groft. Gem halvdelen til i morgen.

5. Smag retten til med salt og peber og server med ris toppet med ristede mandler. Husk at gemme halvdelen af kyllingegryden, ris og mandler til i morgen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet:  Lad dine børn røre i gryden og smage til. De kan også dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre