Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker opskrift med barbeque-marinerede kyllingespyd, fritter og en færdigsnittet kålsalat, som vi har piftet op med salat, gulerødder, vindruer og solsikkekerner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramkyllingebryst i tern m. barbeque
- 600 gramøkologiske pommes frites
- 150 gramgulerødder
- 250 gramgrønne stenfri druer
- 30 gramsalatmix
- 345 gramfærdig sommerslaw
- 20 gramsolsikkekerner
- olivenolie
- salt
- peber
- grillspyd
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Sæt kyllingestykkerne på spyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min. - eller fyr op under grillen, hvis vejret er til det.3
Tilbered pomfritterne efter anvisningen på posen.4
Skæl gulerødderne og skær dem i små skiver - brug evt. et mandolinjern (pas på fingrene!). Skyl vindruerne og skær dem i halve. Skyl salaten.5
Vend gulerødder, vindruer og salat sammen med sommerslaw i en skål og vend sammen med den tilhørende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie og top med solsikkekerner.6
Server de saftige kyllingespyd med sprøde pomfritter og sommerkål-salat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme pomfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Ekstra smag: Server husets yndlingsdyppelse til pomfritterne.