Kyllingesuppe dagen derpå

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på en super nem kyllingesuppe med grøntsager og fuldkornspasta - lavet med resterne fra vores lækre appelsinkylling i fad. En nem og hurtig ret dagen derpå. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Bring vand og smuldrede bouillonterninger i kog og tilsæt pastaskruerne. Lad dem koge i 10 minutter. Skræl i mellemtiden gulerødderne og skær dem i mundrette bidder på skrå. Vask champignonerne og del dem i kvarte. Skær den vaskede squash i skiver.

2. Efter ti minutter tilsætter du gulerødder og kyllingekød i mundrette bidder til suppen. Kog videre i fem minutter og tilsæt champignoner og squash. Smag nu på suppen. Måske skal den blot have salt og peber - og så er den perfekt. Det kan også være, at du skal give den endnu en terning hønsebouillon og lidt citronsaft og så smage til igen. Tilsæt lidt madlavningsfløde til allersidst.

3. Server den dampende varme suppe med groft flute til. Så må der slubres!

4. Velbekomme :o)

Tip

Selvom vi bruger fedtfattig madlavningsfløde, kan du sagtens undlade fløden eller erstatte den med mælk. Eller bruge piskefløde, hvis der for alvor skal være fest i det lille hjem! Du kan også sagtens lave denne ret uden at have stegt en hel kylling dagen før. Så steger du blot et par kyllingefileter, som du bruger i suppen i stedet.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre