Laksebowl med ris og grøntsager

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  • 225 gramlaksefileter
  • 2 spsksoya
  • 2 spsksød chilisauce
  • 2 cmfrisk ingefær
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 6 stkradiser
  • 0.5 stkfennikel
  • 0.5 stkagurk
  • 300 gramgulerødder*
  • 150 gramfrosne ærter
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Laksebowls er blevet virkelig populære! Og det er der to ret gode grunde til: De smager super godt og er nemme at lave. Her får du vores lækre udgave. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken. Kom laksefilterne i en frysepose og tilsæt soya, sød chilisauce og revet ingefær. Massér forsigtigt blandingen omkring laksen og lad den ligge lidt.

2. Vask peberfrugten, befri den for kerner og skær den i strimler. Vask radiser, fennikel og agurk. Skræl gulerødderne og skær det hele i tynde strimler. Hæld kogende vand over ærterne. Stil det hele i små skåle eller anret det på et stort fad.

3. Steg laksen i lidt olivenolie på en pande og vend den forsigtigt undervejs - den skal have ca. 10 minutter, alt efter størrelse. Tag fisken af panden og del den i mindre stykker ved at skille lamellerne ad med en gaffel.

4. Server i dybe tallerkener, hvor alle rundt om bordet selv kan vælge deres topping. Server med soya og sød chilisauce som tilbehør.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Der er masser er snittearbejde i dag, så lad dine børn være med til at skrælle gulerødder, skære agurker, radiser og fennikel.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre