Laksebowl med ris og grøntsager

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 225 gramlaksefileter
  • 2 spsksoya
  • 2 spsksød chilisauce
  • 2 cmfrisk ingefær
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 6 stkradiser
  • 0.5 stkfennikel
  • 0.5 stkagurk
  • 300 gramgulerødder*
  • 150 gramfrosne ærter
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Laksebowls er blevet virkelig populære! Og det er der to ret gode grunde til: De smager super godt og er nemme at lave. Her får du vores lækre udgave. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken. Kom laksefilterne i en frysepose og tilsæt soya, sød chilisauce og revet ingefær. Massér forsigtigt blandingen omkring laksen og lad den ligge lidt.

2. Vask peberfrugten, befri den for kerner og skær den i strimler. Vask radiser, fennikel og agurk. Skræl gulerødderne og skær det hele i tynde strimler. Hæld kogende vand over ærterne. Stil det hele i små skåle eller anret det på et stort fad.

3. Steg laksen i lidt olivenolie på en pande og vend den forsigtigt undervejs - den skal have ca. 10 minutter, alt efter størrelse. Tag fisken af panden og del den i mindre stykker ved at skille lamellerne ad med en gaffel.

4. Server i dybe tallerkener, hvor alle rundt om bordet selv kan vælge deres topping. Server med soya og sød chilisauce som tilbehør.

5. Velbekomme!

Tips

Opgaver til børn i køkkenet: Der er masser er snittearbejde i dag, så lad dine børn være med til at skrælle gulerødder, skære agurker, radiser og fennikel. 

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre