Laksedeller med rugbrød og remo - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 bøn )

Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hurra for fiskdeller! De smager bare super godt og er fantastiske til at få stoppet fisk i ungerne. Det her er opskriften på vores lækre fiskedeller med rød karry på dag to. Her har vi serveret dellerne med lynhurtig hjemmerørt remoulade, ristet rugbrød og gnavergrønt. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Rist rugbrødet og opvarm fiskedellerne i ovnen eller i mikroovnen. Bland imens pickles med skyr eller mayonnaise og karry. Smag til med salt og peber.

2. Skræl gulerødderne og vask agurken. Skær begge dele i stave som gnavergrønt og server med de lune fiskedeller, drysset med lidt grønt, hvis du har det på lager, hjemmelavet remoulade og ristet rugbrød.

3. Velbekomme :o)

Tip

Pickles laves bl.a. af K-Salat og Graasten Salater. Det kan købes i de fleste store supermarkeder og findes i køledisken med frokostsalater. Men kan du ikke lige finde det, bruger du bare almindelig remo! Husk at gemme et par deller til ungernes madpakker dagen derpå - hvis der ellers er nogen tilovers!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre