Laksewrap, ost og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Smør en tortilla med lidt friskost og rul sammen med salat, vasket tomat og agurk i skiver samt røget laks. Top et stykke rugbrød med ost i skiver og lidt skyllet grøn peberfrugt.

2. Pak et par skiver vandmelon i madkassen sammen med lidt skyr i en beholder med tætsluttende låg og lidt müsli i en lille bøtte. Husk en lille ske. Pak også en håndfuld sukkerærter i madpakken.

3. Velbekomme!

Tip

Nogle af de ærter, der kan købes i supermarkedet, skal blancheres før brug. Så husk at læse på pakken først. Skal de blancheres, giver du dem blot 20-30 sekunder i spilkogende vand og overhælder dem efterfølgende med koldt vand, så de hurtigt køler af og stadig er sprøde.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre