Laksewrap, spegepølse og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Smør en tortilla med lidt friskost og rul sammen med salat, vasket tomat og agurk i skiver samt røget laks. Smør et stykke rugbrød med friskost og top med skyllet salat og spegepølse i skiver.

2. Pak et par skiver vandmelon i madkassen sammen med lidt skyr i en beholder med tætsluttende låg og lidt müsli i en lille bøtte. Husk en lille ske. Pak også en håndfuld sukkerærter i madpakken.

3. Velbekomme!

Tip

Nogle af de ærter, der kan købes i supermarkedet, skal blancheres før brug. Så husk at læse på pakken først. Skal de blancheres, giver du dem blot 20-30 sekunder i spilkogende vand og overhælder dem efterfølgende med koldt vand, så de hurtigt køle af og stadig er sprøde.

Du kan sagtens købe spegepølse i skiver, men oftest er det billigere at købe en hel og skære den selv. Og så smager de oftest også bedre. Kan du finde en økologisk udgave, er det perfekt. De er efterhånden ret billige, og så er de i 99% af tilfældene helt uden nitrit (E249 og E250), der er et bakteriehæmmende og farvebevarende tilsætningsstof, som findes i mange færdigskårede spegepølser, og som i for store mængder mistænkes for at være kræftfremkaldende.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre