Lasagne, leverpostej og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Madpakke

Lasagne, leverpostej og snacks

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Pak lidt lasagne fra aftensmaden en beholder med tætsluttende låg. Husk en lille ske.

2. Smør et stykke rugbrød med leverpostej, top med vasket agurk i skiver og læg sammen som en trekantsandwich.

3. Pak en advocado og lidt æble i både i madkassen. Dryp evt. med lidt citronsaft, så undgår du, at de bliver brune. Husk en lille ske til avocadoen. Pak et par æblebåde og lidt cherrytomater i en en lille beholder og læg også en rugbrødssnack med mørk chokolade som en lækker snack til faldende blodsukker i madkassen.

4. Velbekomme :o)

Tip

Hos Mambeno forsøger vi ikke at være fanatiske i den ene eller anden retning, men vi anbefaler alligevel, at du køber så mange pålægsprodukter, som f.eks. leverpostej og forarbejdet kødpålæg, i den økologiske version, hvis ungerne ofte får det med i madpakken. De økologiske udgaver indeholder ikke nitrit, der mistænkes for at være kræftfremkaldende i for store mængder.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre