Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
5 min
0 min
Aioli er det franske svar på remoulade! Okay, det er måske en lidt frisk sammenligning, men aioli smager super godt som dip til f.eks. grøntsager og fritter! Brug den også i sandwich. Her har vi lavet aiolien med soltørrede tomater - og selvfølgelig hvidløg. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 1 fedhvidløg
- 25 gramsoltørrede tomater i olie
- 0.5 dlmayonnaise
- 0.5 dlskyr
- 1/2 stkcitron
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Blend alle ingredienserne sammen i en minihakker, til du har så jævn en masse som muligt. Smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft.2
Brug aiolien som smørrelse i sandwich eller som dip til grøntsager.3
Velbekomme :o)* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.