Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
5 min
Ventetid
0 min
Aioli er det franske svar på remoulade! Okay, det er måske en lidt frisk sammenligning, men aioli smager super godt som dip til f.eks. grøntsager og fritter! Brug den også i sandwich. Her har vi lavet aiolien med soltørrede tomater - og selvfølgelig hvidløg. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 1 fedhvidløg
- 25 gramsoltørrede tomater i olie
- 0.5 dlmayonnaise
- 0.5 dlskyr
- 1/2 stkcitron
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Blend alle ingredienserne sammen i en minihakker, til du har så jævn en masse som muligt. Smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft.2
Brug aiolien som smørrelse i sandwich eller som dip til grøntsager.3
Velbekomme :o)