Lun pastasalat med røget makrel. Hertil humus.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramgulerødder
  • 250 gramfuldkornspasta
  • 200 gramfrosne ærter
  • 35 gramrucola
  • 1 stkrødløg
  • 150 gramrøget makrel
  • 130 gramgrøn pesto
  • 200 gramhummus
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Lun pastasalat med røget makrel. Hertil humus.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker pastasalat med kogte gulerødder, ærter, rucola, pesto og røget makrel. Serveret med en færdiglavet hummus som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramgulerødder
  • 250 gramfuldkornspasta
  • 200 gramfrosne ærter
  • 35 gramrucola
  • 1 stkrødløg
  • 150 gramrøget makrel
  • 130 gramgrøn pesto
  • 200 gramhummus
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skræl gulerødderne og skær dem i mundrette stykker.

2. Kog pastaerne efter anvisningen på posen sammen med gulerødderne. Lad de frosne ærter koge med det sidste minut - så sparer du på strømmen.

3. Skyl rucolaen. Pil skrællen af rødløget og hak det fint.

4. Fjern skindet fra makrelfileterne og pluk kødet i stykker.

5. Vend alle ingredienserne sammen med pesto eller server det hele i små skåle, så familien kan sammensætte deres egen yndlings-pastasalat med hummus som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og skylle rucolaen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre