Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker pastasalat med kogte gulerødder, ærter, rucola, pesto og røget makrel. Serveret med en færdiglavet hummus som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramgulerødder
- 250 gramfuldkornspasta
- 200 gramfrosne ærter
- 35 gramrucola
- 1 stkrødløg
- 150 gramrøget makrel
- 130 gramgrøn pesto
- 200 gramhummus
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl gulerødderne og skær dem i mundrette stykker.2
Kog pastaerne efter anvisningen på posen sammen med gulerødderne. Lad de frosne ærter koge med det sidste minut - så sparer du på strømmen.3
Skyl rucolaen. Pil skrællen af rødløget og hak det fint.4
Fjern skindet fra makrelfileterne og pluk kødet i stykker.5
Vend alle ingredienserne sammen med pesto eller server det hele i små skåle, så familien kan sammensætte deres egen yndlings-pastasalat med hummus som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og skylle rucolaen.