Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
5 min
I dag har vi gjort det ekstra nemt - vi har brugt en frossen wok blanding, så du sparer snittearbejdet. Og så har vi lavet en vegetarisk wok med kikærter og kokosmælk. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
- 2 tskrød karrypasta
- 1 dåsekikærter
- 4 dlkokosmælk
- 1 spsksød chilisauce
- 2 spsksoya
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Steg nu alle grøntsager i en dyb pande eller wok sammen med karrypasta i lidt olivenolie - pas på, at olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne har meget vand i sig.3
Tilsæt drænede kikærter og steg videre, indtil grøntsagerne er lidt brune i kanterne.4
Tilsæt kokosmælk, sød chilisauce og soya. Smag til med salt og peber.5
Wupti, så er der lynhurtig aftensmad. Server wokken med de dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børe være med til tage tid på, hvor hurtig du faktisk kan lave denne ret! De kan også smage retten til. Vi har brugt sorte kikærter, men du kan bruge både de sorte og de hvide. Hvis det skal gå ekstra hurtigt med risene, så køb f.eks.ris i kogepose fra Uncle Bens. De tager kun 10 minutter at tilberede.