Madpandekager med mexicanske rester - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Madpandekager med mexicanske rester - dag to

I samarbejde med

4.2, Mambeno-favorit!

Når ordet "pandekager" indgår, er det en hel del sjovere at spise aftensmad! Her er madpandekagerne fyldt med resterne fra vores lækre mexicanske chili i juniorudgaven. Har du ikke kød tilovers, kan du bare lave en hurtig portion kødsovs eller fylde pandekagerne med det, du har allermest lyst til.

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Varm resterne af den mexicanske chili op i en gryde eller mikroovn. Fordel et par skefulde på hver pandekage og rul dem sammen.

3. Læg pandekagerne med sammenføjningen nedad i et fad, der kan tåle at komme i ovnen. Drys med revet ost og bag pandekagerne i ovnen i ca. 15 minutter, eller til osten er smeltet.

4. Server pandekagerne med skrællede gulerødder og vasket agurk skåret i stave som gnavergrønt.

5. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre