Madpandekager med mexicanske rester

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Når ordet "pandekager" indgår, er det en hel del sjovere at spise aftensmad! Her er madpandekagerne fyldt med resterne fra vores lækre mexicanske chili i juniorudgaven. Har du ikke kød tilovers, kan du bare lave en hurtig portion kødsovs eller fylde pandekagerne med det, du har allermest lyst til.

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Varm resterne af den mexicanske chili op i en gryde eller mikroovn. Fordel et par skefulde på hver pandekage og rul dem sammen.

3. Læg pandekagerne med sammenføjningen nedad i et fad, der kan tåle at komme i ovnen. Drys med revet ost og bag pandekagerne i ovnen i ca. 15 minutter, eller til osten er smeltet.

4. Server pandekagerne med skrællede gulerødder og vasket agurk skåret i stave som gnavergrønt.

5. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre