Max 15 min.: Burger med hakket svinekød og hurtig salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramgrillbøffer m. barbeque
  • 0.5 stkcrisp salat
  • 1 stkløg
  • 2 stktomater
  • 345 gramfærdig quinoasalat
  • 360 grambrioche burgerbolle
  •  ketchup
  •  mayonnaise
  •  agurkesalat
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Burger med hakket svinekød og hurtig salat

I samarbejde med

2.0, Populær

Lynhurtige burgere med færdigformede bøffer af grisekød, som vi serverer med salat, tomater og løg. Hertil hurtig quinoasalat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramgrillbøffer m. barbeque
  • 0.5 stkcrisp salat
  • 1 stkløg
  • 2 stktomater
  • 345 gramfærdig quinoasalat
  • 360 grambrioche burgerbolle
  •  ketchup
  •  mayonnaise
  •  agurkesalat
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft eller find brødristeren frem til burgerbollerne.

2. Steg bøfferne i lidt olivenolie på en pande eller grill, til de er gennemstegte.

3. Skyl salaten og skær løget i tynde ringe. Skyl tomaterne og skær dem i skiver.

4. Bland den færdige quinoasalat med den tilhørende dressing.

5. Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur på brødristeren.

6. Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at ordne grøntsager og blande salaten. De kan også dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre