Max 15 min.: Cremet pastasalat med skinke og æg. Hertil græskarboller.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramfuldkornspasta
  • 4 stkæg
  • 4 stkgræskarbolle
  • 200 gramskinkestrimler
  • 250 gramcherrytomater
  • 100 gramfriske spinatblade
  • 100 gramkryddermarineret salatost
  • 100 gramgrøn pesto
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Cremet pastasalat med skinke og æg. Hertil græskarboller.

I samarbejde med

Super lækker og cremet pastasalat med æg, stegte skinkestrimler, tomater, spinat og salatost. Hertil lune græskarboller. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramfuldkornspasta
  • 4 stkæg
  • 4 stkgræskarbolle
  • 200 gramskinkestrimler
  • 250 gramcherrytomater
  • 100 gramfriske spinatblade
  • 100 gramkryddermarineret salatost
  • 100 gramgrøn pesto
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken. Overhæld dem herefter med koldt vand og lad dem dryppe af.

2. Kom æggene i kogende vand og kog dem i ca. 9 minutter. Overhæld dem herefter med koldt vand. Pil dem og skær dem i tern eller både.

3. Lun græskarbollerne på en brødrister eller i ovnen.

4. Steg skinkestrimlerne på en pande med lidt olie i ca. 5 minutter.

5. Skyl tomaterne og skær dem i halve. Skyl spinaten grundigt.

6. Vend de afkølede pastaer sammen med tomater, spinat, skinkestrimler, æg, salatost og pesto i en skål. Server med de lune græskarboller, som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomaterne i halve. De kan også vende pastasalaten sammen med pesto.

Gem lidt pastasalat til ungernes madpakke - det er super lækker frokost!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre