Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Super lækker og cremet pastasalat med æg, stegte skinkestrimler, tomater, spinat og salatost. Hertil lune græskarboller. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramfuldkornspasta
- 4 stkæg
- 4 stkgræskarbolle
- 200 gramskinkestrimler
- 250 gramcherrytomater
- 100 gramfriske spinatblade
- 100 gramkryddermarineret salatost
- 100 gramgrøn pesto
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken. Overhæld dem herefter med koldt vand og lad dem dryppe af.2
Kom æggene i kogende vand og kog dem i ca. 9 minutter. Overhæld dem herefter med koldt vand. Pil dem og skær dem i tern eller både.3
Lun græskarbollerne på en brødrister eller i ovnen.4
Steg skinkestrimlerne på en pande med lidt olie i ca. 5 minutter.5
Skyl tomaterne og skær dem i halve. Skyl spinaten grundigt.6
Vend de afkølede pastaer sammen med tomater, spinat, skinkestrimler, æg, salatost og pesto i en skål. Server med de lune græskarboller, som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomaterne i halve. De kan også vende pastasalaten sammen med pesto.
Gem lidt pastasalat til ungernes madpakke - det er super lækker frokost!